Vloerverwarming

De behaaglijkste soort verwarming is toch wel vloerverwarming, het is prima te combineren met radiatoren of als hoofd verwarming.Vloerverwarming verwarmt de vloer van een vertrek gelijkmatig door middel van straling. Omdat de vloer met een lage temperatuur wordt verwarmd en een egaal oppervlakte heeft, is er nauwelijks sprake van convectie. Doordat de warmte vrijwel geheel wordt afgegeven verdeeld over de gehele vloer, is de warmteafgifte overal in de ruimte gelijk en is er slechts minimaal sprake van temperatuurgelaagdheid in de ruimtelucht. Hierdoor ontstaat een zeer aangename temperatuur.

Voor de niet geïsoleerde vloeren bestaat er een systeem waarbij er isolatie noppenplaten op de betonvloer worden gelegd waarin de slang gemonteerd kan worden.
Dit systeem leveren wij van het merk: uponor

Wanneer u in een bestaande woning vloerverwarming wilt hebben en de cement afwerkvloer wilt u intact laten om geld of tijd te besparen is er ook een mogelijkheid om de leidingen in te frezen, waarna er bijvoorbeeld weer een nieuwe plavuizen, laminaat of PVC vloer overheen gelegd kan worden. Dit kunnen wij geheel voor u verzorgen.

Marijnen Verwarmingen

Slijperij 2a
2211 SK
Noordwijkerhout
Storings nr. 0252-377808
Mobiel nr. Thijs 06-50228661

E-mail ons
Offerte aanvragen
Algemene Voorwaarden
Offerte Ondertekenen